Kolika je razlika u godinama između najpoznatijeg Crnogorca i njegove lepe supruge? Ovaj detalj vam je promakao
Foto: Printscreen Instagram/irenaradulowic

zanimljivo

Kolika je razlika u godinama između najpoznatijeg Crnogorca i njegove lepe supruge? Ovaj detalj vam je promakao

Par je veoma aktivan na društvenim mrežama

Objavljeno: 20:04h

Popularnost Jovana Radulovića Jodžira raste iz dana u dan. Radulovića svi dobro znamo kao influensera, a malo ko zna da je bio i reprezentativac u karateu.

Pored Jovana mnogo pažnje privlači i njegova supruga Irena Radulović sa kojom snima za društvene mreže, pored toga Irena se dugi niz godinama bavi novinarstvom.

Kako su oboje veoma aktivni na društvenim mrežama o njima svakoga dana saznajemo nešto novo.

Jodžir je nedavno podelio snimak na kojem je njegov stari pasoš, a kao opis ove objave napisao je: "Eee da mi se vratit u ovaj prvi pasoš".

Ono što je nama privuklo pažnju jeste Radulovećev datum rođenja, on je rođen 9.8.1988. godine u Podgorici što znači da ima 36 godina.

Dok je njegova supruga pre izvesnog vremena objavila niz fotografija u kupaćem kostimu i tom prilikom progovorila o svojim godinama, ona je tada napisala:

"Kada žena ne krije svoje godine znači da je zadovoljna svojim izgledom…Moje su, nisam ih ukrala i na svaku sam ponosna…za par dana 38."

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:31

Ana Radulović: Dobila sam izvinjenje od Ivana Marinkovića, a burmu i dalje ne nosim

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.